Čepice merino/bavlna Janus - smajlíci na sv.zelené

Kód: 42851502-602
450 Kč –35 %
Čepice merino/bavlna Janus - smajlíci na sv.zelené
450 Kč –35 % 292 Kč 241,32 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tenká dětská čepice z dvouvrstvého materiálu.

 

Složení: 50 % merino vlna, 50 % biobavlna

 

čepice je vhodná na jaro a podzim. Skládá se z jedné vrstvy látky, která je z vnitřní strany biobavlněná a z vnější je merino s vyplétaným veselým vzorem. 

 

Univerzální dětská velikost 3-8 let (obvod 50-53 cm)

Doplňkové parametry

Kategorie: Čepice a čelenky děti
Materiál: merino vlna/bavlna
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Norská firma Janus je především známá, pro svou  výrobu velmi jemného vlněného prádla a doplňků pro děti i dospělé. Výrobky Janus mají certifikaci OEKO-TEX® Standard 100 a téměř celá produkce se odehrává převážně v Norsku, což ve svém měřítku představuje unikát.

Značka Janus má bohatou historii sahající až do roku 1895, což z ní dělá jednoho z nejstarších norských výrobců oblečení. Během své existence se zaměřuje na výrobu kvalitního vlněného oblečení. Janus kladl vždy důraz na výjimečnou kvalitu svých výrobků. Řemeslná zručnost a pečlivý výběr materiálů jsou klíčovými prvky, které ovlivňují konečný výrobek.

S dlouholetou odbornou expertizou se Janus stal uznávaným jménem ve světě vlněného oblečení. Jejich produkty z merino vlny jsou ceněny pro svou funkčnost a pohodlí.

Janus si udržuje silnou pozici v odvětví vlněného oblečení díky kombinaci tradice, kvality a ekologického přístupu. Je vyhledáván mezi zákazníky, kteří ocení výjimečnou tepelnou regulaci a pohodlí, které merino vlna poskytuje.