Čelenka merino Janus - modrá

Kód: 4101521-413
270 Kč 223,14 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Merino čelenka z dvojitého úpletu pro malé i velké princezny

 

Složení: 100% merino vlna, 16 um

Gramáž: 2x 159g/m2

 

Hřejivá a slušivá úpletová čelenka pro všechny vlasatice. Čelenka je tvořena dvojitou vrstvou velice jemného úpletu ze 100% merina. Díky tomu nekouše, hřeje, je velmi příjemná na nošení, poddajná. Vaše uši ji budou milovat.

Jedná se o velice pružný úplet, který umožňuje použití při širokém rozmezí velikostí.

 

Velikostní určení:

 

Dětská velikost: 2-8 roků (velikost 49-53)

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kukly, čepice, rukavice
Materiál: 100% merino vlna
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Norská firma Janus je především známá, pro svou  výrobu velmi jemného vlněného prádla a doplňků pro děti i dospělé. Výrobky Janus mají certifikaci OEKO-TEX® Standard 100 a téměř celá produkce se odehrává převážně v Norsku, což ve svém měřítku představuje unikát.

Značka Janus má bohatou historii sahající až do roku 1895, což z ní dělá jednoho z nejstarších norských výrobců oblečení. Během své existence se zaměřuje na výrobu kvalitního vlněného oblečení. Janus kladl vždy důraz na výjimečnou kvalitu svých výrobků. Řemeslná zručnost a pečlivý výběr materiálů jsou klíčovými prvky, které ovlivňují konečný výrobek.

S dlouholetou odbornou expertizou se Janus stal uznávaným jménem ve světě vlněného oblečení. Jejich produkty z merino vlny jsou ceněny pro svou funkčnost a pohodlí.

Janus si udržuje silnou pozici v odvětví vlněného oblečení díky kombinaci tradice, kvality a ekologického přístupu. Je vyhledáván mezi zákazníky, kteří ocení výjimečnou tepelnou regulaci a pohodlí, které merino vlna poskytuje.