Šátek na krk podšitý BIO Outlast - tyrkys stavitel/pruh bílošedý melír

Kód: 900D600931Q
241 Kč 199,17 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Podšitý šátek je vhodný pro použití pod bundu nebo mikinu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětský šátek na krk je vyroben z příjemného bavlněného úpletu v barevné kombinaci s bavlněným úpletem s příměsí termoregulačního materiálu Outlast®.

 

Složení: Vně 95%Bavlna, 5%Elastan/ podšívka 67%Bavlna,29%CV"Outlast®"4%Elastan

 

Dětský šátek na krk je vyroben z příjemného bavlněného úpletu v barevné kombinaci s bavlněným úpletem s příměsí termoregulačního materiálu Outlast®. Má trojúhelníkový tvar a vzadu se zapíná na neškrábavý suchý zip. Je příjemný na dotek, nikde netlačí ani neškrábe. Šátek se používá místo šálky do bundičky či mikiny, je určen na přechodové období jaro, podzim.  Vyrábí se v jedné univerzální velikosti.

 

Velikost lze regulovat pomocí prodlouženého suchého zipu a obleče ho jak miminko, tak dospělý. Je určený pro děti 0-6 let.

 

Materiál je velmi vhodný pro děti s problematickou pokožkou, ať už se jedná o alergiky, či děti s atopickým ekzémem. Nevyvolává alergické reakce a je inertní vůči plísním a bakteriím, snižuje riziko vzniku potniček. S čepičkou Outlast® bude mít Vaše dítě hlavičku vždy v suchu a teple.

 

  • Termoregulační materiál s bavlnou, vhodný i pro citlivou pokožku, omezuje pocení
  • Skvěle sedí a nevytahá se
  • Kvalitní zpracování od tradičního českého výrobce

 

Údržba: praní - 30°C šetrné, žehlení - 1 tečka, sušička - zákaz, chem.čištění - zákaz, bělení - zákaz, nepoužívat aviváž. Doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě!



Doplňkové parametry

Kategorie: Nákrčníky
Materiál: Outlast
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká značka Little Angel vznikla v roce 2009 a přinesla na trh úžasný termoregulační materiál s bavlnou Outlast®. Výroba se odehrává kompletně v České republice což je jedna z největších předností. Firma nabízí kompletní výbavu pro miminka a malé i velké děti, na našem ehopu najdete především body, čepičky a nákrčníky.