Dámské formující kalhotky bambus Milker černé

Kód: BURT-BLK-S BURT-BLK-M BURT-BLK-L BURT-BLK-XL Zvolte variantu
410 Kč 338,84 Kč bez DPH
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení
Dámské bambusové kalhotky s formujícím efektem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zeštíhlující bambusové kalhotky

 

Složení: 75 % bambusová viskóza, 17 % polyamid, 8 % elastan

 

Bambusové kalhotky s vysokým pasem. Ať už jste po porodu krátce, nebo delší dobu - možná se vaše bříško ještě nemělo čas vrátit do původní formy. Známe to všechny a nezáleží na tom, jestli nosíme velikost S nebo XL. Břicho během těhotenství prodělává obrovské změny. Je to přirozené.

 

Problém většiny stahovacích, nebo formujících kalhotek je ten, že jsou až příliš těsné. Dá se to vydržet na společenskou akci, ale rozhodně si je neobléknete na běžné nošení. Společenských akcí si čerstvá maminka tolik neužije. Zato vypadat skvěle chce každý den. Nejen kvůli okolí, ale i kvůli sobě.

 

Tyto formující kalhotky navrhly ženy, které si tím vším už prošly. Několikrát. Těhotenství, porod, mateřství. Ženy, které chápou, že prádlo musí být hlavně pohodlné, abyste se v něm cítila dobře celý den. Prádlo, které samy rády nosí.

 

Díky bambusu jsou kalhotky velice jemné, příjemné, prodyšné. Vysoký pas je pevný tak akorát - vytváří hezkou siluetu, ale neomezuje v pohybu nebo v dýchání. Téměř o něm nevíte. Jen dodává přesně to sebevědomí, které potřebujete. Každý den.

 

Výrobce: Milker - vyrobeno v Evropě

 

Údržba: Lze prát v pračce na 40°C. Nesušit v sušičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bambusové spodní prádlo
Materiál: bambus/elastan
Velikost: L, M, S, XL

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Milker je dánská značka specializující se na výrobu oblečení pro kojení. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby kojení bylo pohodlné, snadné a diskrétní, a zároveň aby kojící matky vypadaly dobře a cítili se pohodlně. Výrobky Milker jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako je merino vlna, bavlna a viskóza, a jsou k dispozici v různých barvách a stylech.