Dětská merino deka tyrkysová/přírodní merino

Kód: 8595556120453-TYR
985 Kč 814,05 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení

dětská merino deka

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vlněná merino deka je teplá, prodyšná a lehká.

 

Složení: 100% bavlna, 100% merino -200g/m2 18,5 µm

 

Dětská merino deka s úpletovou podšívkou z merino vlny. Vnější strana je vyrobená ze 100% bavlny.  Merino vlna má výborné termoregulační vlastnosti, poskytuje příjemné teplo, ale zároveń nepůsobí nadměrné pocení. Je jemná na dotek - „Nekouše“ proto je vhodná i pro přímý kontakt s jemnou dětskou pokožkou. Tato merino deka je vhodná i pro malá miminka již od narození. Malé tělíčko jemně obejme a zahřeje tak jak to umí jen vlna. Bez pocitu přehřátí. Vlněná přikrývka je velmi vhodná jak do vlhkých prostor - nenasákne vlhkost, hřeje, tak i do vyhřátých bytů - dítě se pod ní nepřehřívá.

Vlna je známá pro své termoregulační vlastnosti. Poskytuje optimální tepelný komfort, zároveň je přirozeně antibakteriální.

 

Rozměr: 70x100 cm

 

Údržba: perte v ruce v prostředku na vlnu. Neždímat, nesušit v sušičce. Přebytečnou vodu odsát do ručníku a sušit ve vodorovné poloze.

 

Přikrývka se nemusí často prát, stačí ji nechat občas vyvětrat. Vlna má samočistící schopnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Miminka 0-2 roky
Materiál: merino vlna/bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká rodinná firma, která se zabývá výrobou kojeneckého a dětského textilu a chráničů matrací. Všechny používané materiály jsou testované Státním zdravotním ústavem na nezávadnost pro děti do 3 let. Mnoho produktů je ušito z BIO a EKO textilu.