Fusak do autosedačky merino fleece iobio přírodní

Kód: 061503-09-0002
1 790 Kč 1 479,34 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Hřejivý fusak do dětské autosedačky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hřejivý fusak do autosedačky - vajíčka pro miminka

 

Složení: 100% merino vlna v úpravě fleese

 

Znáte ty chvíle, než se podaří vyhřát auto a vy máte svého drobečka přendat do vymrzlé autosedačky? Zimní bundy a kombinézy se na cesty autem nedoporučují, protože pásy autosedačky pak správně nedoléhají, mohou se smeknout. Lepší je oblékat co nejméně. Ale co v zimě? 

 

Řešením je hřejivý fusak do autosedačky ze 100% jemné merino vlny v hřejivé úpravě fleese. Fusak má prostřihy na pásy. Dítě jednoduše vložíte do kapsy fusaku, připoutáte 5 bodovým pásem a poté přikryjete bočními cípy fusaku. Proti rozevírání slouží dřevěný knoflík. Dítě je tak v teple, suchu a bezpečí, nezpotí se ani při dlouhé jízdě.

 

Fusak do autosedačky je v oblasti hlavy a ramen vystužen biobavlnou pro větší odolnost a snadnou údržbu. Lze ho opoužít do všech tipů autosedaček třídy 0 a 1.  (vajíčko). Kolem hlavy je možné fusak utáhnout pomocí gumičky s brzdičkou.

 

Výrobce: iobio - vyrobeno v Evropě.

 

Údržba: perte v ruce v prostředku na vlnu. Neždímat, nesušit v sušíčce. Přebytečnou vodu odsát do ručníku a sušit ve vodorovné poloze.

Doplňkové parametry

Kategorie: Deky, podložky, spací pytle
Materiál: 100% merino vlna
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka založená v roce 1991 se kromě látkových plen zaměřuje především na výrobu udržitelné dětské módy. Firma vyrábí praktické, pohodlné, ale hlavně módní textilie pro děti od 0 do 6 let. Veškeré oblečení je vyráběno z certifikovaných materiálů GOTS a OEKO-TEX® v zemích EU. použitá merino vlna pochází z ekologického chovu, kde je mulesing naprosto vyloučený.