Kašmírový svetřík Hust and Claire béžový

Kód: 39331843-3263-80 39331843-3263-86 39331843-3263-92 Zvolte variantu
1 240 Kč –35 %
Kašmírový svetřík Hust and Claire béžový
1 240 Kč –35 % 806 Kč 666,12 Kč bez DPH
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení
Luxusní kašmírový svetřík pro nejmenší

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dotek luxusu. Kašmírový svetřík pro nejmenší

 

Složení: 100% kašmírová vlna

 

Lehký, ale velmi hřejivý kašmírový svetřík. Zapínání je pouze v horní části svetříku a to na dvě řady dřevěných knoflíčků. Zbylá část svetříku volně splývá přes bříško.

 

Kašmírská vlna je textilní materiál získávaný ze srsti kašmírské kozy vyčesáváním. Kašmírská vlna patří k nejjemnějším textilním vláknům. Kašmírská příze je ceněna pro své vlastnosti lehkost a jemnost a protože je velice teplá. Kašmír jako takový hřeje v porovnání s běžnou vlnou několikanásobně víc a je nesrovnatelně jemnější a příjemnější na nošení. Kašmír se tak stal synonymem luxusu a  to zcela oprávněně.

 

Výrobce: Hust and Claire

 

Údržba: Jedná se o velmi delikátní materiál, který doporučujeme prát výhradně v ruce ve vlažné vodě, bez drhnutí a ždímání. Sušit volně rozložené. Materiál se vám tak odvděčí velkou hřejivostí, trvanlivostí a bude se u vás dědit po generace.

Doplňkové parametry

Kategorie: Svetry, mikiny a bundy
Materiál: 100% kašmír
Velikost: 80, 86, 92

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Claire group tvoří Hust and Claire a Claire Woman obě značky vznikly v roce 1975 ve Skandinávii, kde vyplnily mezeru na trhu s produkty s ekologickou odpovědností. Caire Group si zachovává velmi vysoké sociální standardy a vyrábí velmi kvalitní oblečení s důrazem na dobré pracovní podmínky a životní prostředí. Při výrobě používají materiály s certifikací GOTS a Oeko - tex 100 a veškerá vlna je mulesing free.