Nákrčník podšitý Outlast® - graffiti/šedý melír

Kód: 900D600887I
229 Kč 189,26 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení
Hřejivý dětský nákrčník s podšívkou

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětský šátek nákrčník-tubus podšitý bavlnou s funkčním materiálem Outlast

 

Složení: Vně 95 % Bavlna, 5 % Elastan/ podšívka 67 % Bavlna,29 % CV"Outlast®"4 % Elastan

 

Podšitý nákrčník Outlast® v nových módních designech ochrání dětský krk před ofouknutím. Nákrčník můžete používat místo šály nebo šátku. Je vyroben v univerzální velikosti, pružný materiál se skvěle přizpůsobí svému nositeli. Vrchní stranu tvoří bavlna s potiskem, podšívka se skládá z kombinace bavlněného úpletu a materiálu Outlast®. Termoregulační materiál Outlast® dokáže efektivně pracovat s teplotou těla, při nadměrném zahřátí nadbytečné teplo odvede a zabrání propocení. Při poklesu tělesné teploty nahromaděné teplo uvolní a zahřeje. Materiál Outlast® je zárukou teplotního komfortu po celou dobu nošení. 

 

Univerzální dětská velikost.

 

Materiál je velmi vhodný pro děti s problematickou pokožkou, ať už se jedná o alergiky, či děti s atopickým ekzémem. Nevyvolává alergické reakce a je inertní vůči plísním a bakteriím, snižuje riziko vzniku potniček. S čepičkou Outlast® bude mít Vaše dítě hlavičku vždy v suchu a teple.

 

  • Termoregulační materiál s bavlnou, vhodný i pro citlivou pokožku, omezuje pocení
  • Skvěle sedí a nevytahá se
  • Kvalitní zpracování od tradičního českého výrobce

 

Údržba: praní - 30°C šetrné, žehlení - 1 tečka, sušička - zákaz, chem.čištění - zákaz, bělení - zákaz, nepoužívat aviváž. Doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě!



Doplňkové parametry

Kategorie: Outlast čepice a nákrčníky
Materiál: Outlast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká značka Little Angel vznikla v roce 2009 a přinesla na trh úžasný termoregulační materiál s bavlnou Outlast®. Výroba se odehrává kompletně v České republice což je jedna z největších předností. Firma nabízí kompletní výbavu pro miminka a malé i velké děti, na našem ehopu najdete především body, čepičky a nákrčníky.