Čepice podšitá Outlast - zelená fotbal/zelená matcha

Kód: 900D601051G-3 900D601051G-4 900D601051G-5 Zvolte variantu
326 Kč 269,42 Kč bez DPH
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětská natahovací čepice podšitá Outlast

 

Složení: Vně 95%Bavlna,5%Elastan/ podšívka 67%Bavlna,29%CV"Outlast®"4%Elastan

 

Čepice OUTLASTje ušita z příjemného bavlněného úpletu a podšita termoregulačním materiálem Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky a udržuje stálou teplotu mezi pokožkou a tkaninou, proto když se teplota zvýší, ať už díky rychlému pohybu či zvýšením okolní teploty, Outlast® teplo odebere dřív, než se pokožka začne potit. V případě ochlazení, Outlast® tělu naopak teplotu dodá.

Materiál je velmi vhodný pro děti s problematickou pokožkou, ať už se jedná o alergiky, či děti s atopickým ekzémem. Nevyvolává alergické reakce a je inertní vůči plísním a bakteriím, snižuje riziko vzniku potniček. S čepičkou Outlast® bude mít Vaše dítě hlavičku vždy v suchu a teple.

 

Čepice je určená na jaro, podzim a mírnou zimu. Příjemný, prodyšný materiál, ve kterém se děti nepotí. Čepice se perfektně přizpůsobí hlavě a díky pružnému materiálu vydrží i přes více velikostí. Na přední straně čepice se nachází nažehlené logo. 

 

Údržba: praní - 30°C šetrné, žehlení - 1 tečka, sušička - zákaz, chem.čištění - zákaz, bělení - zákaz, nepoužívat aviváž. Doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě!

 

Velikostní tabulka: obvod hlavy měříme přes čelo nad ušima.

Velikost obvod hlavy
1

36-38 cm

2 39-41 cm
3 42-44 cm
4 45-48 cm
5 49-53 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Děti 2-10 let Výprodej
Materiál: Outlast
Velikost: 3, 4, 5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká značka Little Angel vznikla v roce 2009 a přinesla na trh úžasný termoregulační materiál s bavlnou Outlast®. Výroba se odehrává kompletně v České republice což je jedna z největších předností. Firma nabízí kompletní výbavu pro miminka a malé i velké děti, na našem ehopu najdete především body, čepičky a nákrčníky.